keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Elossa

Täällä ollaan, vaikka blogin osalta viime aikana onkin ollut aika hiljaista. On ollut sitä perusarkea kiireineen, mutta sen lisäksi tämä syksy on vienyt voimat. Silloin kun olisi ollut aikaa blogille, on läppärin kansi ollut liian painava auetakseen tai vain ideat hukassa. Edes muiden blogeja en ole juurikaan jaksanut lukea. Illat on menneet sohvan uumenissa haukotellessa. Olen yrittänyt surffailla netissä, lukea kirjaa ja katsoa telkkaria - kaikkia vähän sinne päin. Olenkin tässä monta kertaa ajatellut mielessäni, että nyt saa riittää. En halua antaa syksyn pimeydelle ja väsymykselle yliotetta, vaan asialle on tehtävä jotain. Aloitan vaikka nyt tällä pienellä katsauksella meidän kuulumisista. Eiköhän se tästä lähde taas, mulla on nimittäin suunnitelma kaamosväsyn selättämiseen!

Väsymyksestä huolimatta olen heittänyt kuvan jos toisenkin Instagramiin lähes päivittäin. Kannattaa klikata sinne seuraamaan, jos haluaa seurata aktiivisemmin meidän menoa. :)


Kissoja ei tunnu pimeys vaivaavan. Ne nukkuvat vaikka koko päivän jos siltä tuntuu ilman morkkiksia. Ja aika usein tuntuu. Mutta virtaa tuntuu riittävän vielä muuhunkin.. 

Koskaan ei voi olla liian väsy rakentaakseen pienen majan. Edes sellaisen alkeellisen, josta voi katsoa lastenohjelmia.


Marraskuuhun on kuulunut hieman juhlintaakin. Omat synttärit ja hyvän ystäväporukan pikkujoulut. Käytiin syömässä mm. Kaarnassa ja Sandron Eirassa (edit. vai kuitenkin Eiran Sandrossa..? :D ), sekä testattiin Escape Room, joka oli tosi hauska. Suosittelen!Influenssankin sopii yrittää iskeä, valmiina ollaan!Ravintolapäivänä tutustuttiin bangladeshilaiseeen ruokaan. Viljo, pieni kulinaristimme kehui ruokaa helkulliseksi.


Kävin erittäin inspiroivassa hyvinvoinnin illassa, josta sain monta ahaa-elämystä ja vinkkejä väsymyksen karkoitukseen. Näistä jutuista varmasti vielä lisää myöhemmin.


Paikalla oli monen muun lisäksi puhumassa mm. Kukka Laakso.


Yksi iso osa jaksamista on tietysti oikea ruokavalio. Olen oikeastaan ollut oikeilla jäljillä jo pitkään, vaikka repsahduksiakin sattuu. Väsyneenä on vain niin helppo tarttua helppoon ja nopeaan ruokaan, vaikka se on oikeastaan tosi tyhmää ja pitää yllä väsymyksen noidankehää...


 Viikonloppuna käytiin ihmettelemässä väenpaljoutta Helsingissä joulun avauksessa. Oli kyllä tunnelmallista, kun Aleksin jouluvalot sytytettiin. Kunpa saataisiin lunta!

Tänä aamuna Viljon sängystä heräsi tulikuuma poika, joten tämä päivä on mennyt kotona loikoillessa, pyykätessä ja pientä kuumepotilasta jäähdytellessä...Onko siellä vielä ketään?
Mitä teille kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Nämä neuvot ovat varmasti jo tuttuja, mutta itselläni jatkuvaan kaamoslamaan auttoi, kun alan syödä heti kesän loputtua 100 mikrogrammaa päivässä D-vitamiinia ölytippamuodossa. Kuulemma tablettimuotoinen ei niin imeydy, mitta tipat imeytyvät heti suun limakalvoilta (suihkeita myös olemassa). Meillä on Bioteekin Super-d:tä, joka ei maistu millekään, niin lapsetkin tykkää. Toinen suosikki on ympäri vuoden suomalainen Balanssi, viiden bakteerikannan maitohappokapseli aamulla. Ei ole flunssia, mahatauteja eikä alakuloa, kun alkaa vaikuttaa. Suolistonhan on nykyisin tajuttu olevan kaikkeen vaikuttava osa ihmistä. Näitä kahta hehkutan aina, kun vuosia käytetty ja koko perhe hyötynyt.

  Ihanan älykäs katse teidän kissalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä. :) Täytyy tutustua tuohon öljytippa-d-vitamiiniin (mikä sana! :D ). Meillä kyllä D-vitamiinia vedellään reilusti yli suositusten, mutta toistaiseksi ainakin tablettimuodossa. Olisi mielenkiintoista käydä jossain mittauttamassa d-vitamiinitasot. Ja kiitti muistutuksesta, maitohappobakteereja on syöty, mutta ne on loppu. Pitääkin hommata uusia! :)

   Kissan katseen älykkyys oli varmaan sarkasmia? :D Tuon kissan katse (ja pää) taitaa olla tyhjää täynnä. :D

   Poista
 2. Kyllä tää syksy on semmoinen että itekin turvauduin isoon joukkoon apuja: happoemäs tasapainojauhetta, deetä ,sinkkiä, multivitamiinisuihketta ja b12 suihketta kuluu täällä taas kuuriluontoisesti päivittäin. Noi vitamiinisuihkeet kyllä räväytti mut hereille taas. Mä oon opetellut sen, että jos ei joku juttu huvita niin se ei haittaa yhtään :) Blogi kulkee siinä sivussa ja elää ihmisen mukana. Mä käyn katselemassa nyt sitä instaa :)
  Zemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei aina tarte edes jaksaa kaikkea ja riittää joka suuntaan. Mulla on nyt tarkoitus tarkistaa oma ruokavalio ihan kunnolla ja ottaa sellainen vähintään parin kuukauden kokeilu, että voin sanoa, onko siitä mitään apua. Kirkasvalolamppukaan ei ois huono... Vaikka toisaalta lähtisin hakemaan sitä valoa vaikka jostain maantieteellisesti vähän aurinkoisemmasta paikasta. ;)

   Kiitos ja tsemppiä sinne kaamokseen myös! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...