sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Laiska joulu

Niinhän se joulu taas tuli, vaikka iso osa suunnittelemistani jutuista jäi taas tekemättä. Tyypillistä. Joulu oli laiskanpulskea ja leppoisa, sekä melko perinteinen joulupukkeineen, -kuusineen ja -herkkuineen. Paitsi että aiemmista vuosista poiketen skipattiin possun kankku kokonaan, kun se ei ole meillä koskaan ollut mikään järin iso hitti. Ruokaa on silti tullut syötyä navan rutinasta päätellen enemmän kuin normaalisti (liikaa). Kiltteinä oltiin oltu kaikki - kissoja myöten. Kuusikin on pysynyt pystyssä, vaikka koristeet ovat saaneet kylmää kyytiä..

Välipäivät aiotaan ottaa rennosti, mutta suunnaten ajatuksia jo hieman arkeen ja vierottaen takamusta sohvasta. Olen syksyn mittaan opetellut pieniä elintapamuutoksia, jotka aion ottaa alkuvuodesta joksikin aikaa hieman kurinalaisemmin kokeiluun. Näistä lisää myöhemmin.

Rentoa loppuvuotta!
7 kommenttia:

 1. Joulunne kuulostaa juuri hyvältä, ja aivan ihana pieni kaveri löytyy teidän kuusen alta. Meillä kuusi kiinnitettiin tänä vuonna varuilta myös kattoon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sopivan leppoisa ilman höösäystä, toivottavasti sielläkin. :) Kissoja on kyllä kiinnostanut kuusi tänä vuonna enemmän kuin viime vuonna. Tai ainakin ne koristeet. Ja joo, meillä on myös puu latvasta kiinni katossa. Ois muuten kaatunut jo monta kertaa. :D

   Poista
 2. Kiva meininki ja kuvat! Ja hitsit ootko tehnyt himmelin? Mulla ei tullut yhtä kiva mustista pilleistä ja viskasin sen menemään :D Hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuo mun himmeliviritys... jos vaan näkisit läheltä! ;) Pillit oli aika paksuja ja niiden päät ei sen takia oikein osu kohdilleen, joten on sellainen muotopuoli. Ähräsin sen kanssa kuitenkin sen aikaa, että en raaskinut viskoa kuuseenkaan. :D

   Kiitos samoin, leppoisia välipäiviä ja loppuvuotta! :)

   Poista
 3. Kuulostaa tutulta :). Minäkin aioin itse tehdä vaikka ja mitä lahjoja mutta mutta. työ- ja remppakiireet veivät mukanaan ja itsetehdyt jäivvät tänä jouluna haaveeksi. No, tunnelma on tärkeintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Onneksi se tunnelma on aika helposti loihdittavissa ilman hirveää stressaamista ja höösäämistäkin. ;)

   Poista
 4. Jee kurinalaisia kokeiluja kaivataan ja niistä inspiroitumista! Kävin tänään aleissa aikeena ostaa farkut ja voi morjens! Leggings-muoti jatkuu..;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...