tiistai 15. joulukuuta 2015

Pehmeitä paketteja lapsille?

Yhteistyössä Lindex.

Joulukuussa ja joulun odotuksessa mielestäni yksi kivoimpia juttuja on erilaiset joulujuhlat. En siis nyt tarkoita niitä kosteita pikkujouluja (kivoja omalla tavallaan joskus toki nekin), vaan lasten joulujuhlia. Nuo pienet on niin söpöjä juhlatamineissaan esittämässä huolella valmistelemiaan näytelmiä, lauluja ja muita esityksiä. Vuoronperään saa pyyhkiä silmiä naurun ja liikutuksen kyynelistä. Tässä on juhlittu jo sekä koulun, että partion joulujuhlia ja vielä olisi juhlia edessä.


Minä, joka olen maailmanmestari jättämään asioita viime hetkeen, sain jälleen kerran pelastuksen oman kylän Lindexiltä. Siinä vaiheessa, kun pitäisi suunnilleen olla vetämässä juhlataminetta niskaan, meikä vasta huomaa, että lapset on kasvaneet ulos vaatteistaan ja mm. poikien kauluspaidoissa on 3/4 hihat... Silloin ei auta lähteä tekemään kovin valikoivaa kierrosta moneen kauppaan. Olenkin tuossa vaiheessa marssinut suoraan Lindexille tietäen, että sieltä löytyy pika-apu näihin akuutteihin paniikkitilanteisiin.


Koska mulla oli pakkotilanne, otin kauppaan molemmat pojat mukaani. Normaalisti jätän kyllä Viljon suosiolla kotiin, jos vaan mahdollista. Jo lyhyen ostosreissun aikana Viljo ehti vetää nipun vaaleansinisiä Elsa -alkkareita lattialle ja huutaa "ei haittaa!", ravistella uhkaavasti suihkusaippuapulloja (thank god, kaikki korkit oli kunnolla kiinni..), sätkiä näyttävästi lattialla ja ärsyttää isoveljensä tappiin. Lopulta mielenosoitusmaisesti ilmaisi: "Mua ei huvita mikään. Onni, älä älsytä.".

MUTTA. Oli käynnissä yksi hyväkin puoli. Siis sen lisäksi, että aukko juhlatamineissa tuli paikattua. Nimittäin se, että molemmat pojat löysivät kaupasta jotain, jonka kertoivat haluavansa. Ja vieläpä ihan sellaista arkisempaa käyttövaatetta. Itse kun olen juuri tuumaillut aiheen "pehmeitä paketteja lapsille vai ei" kanssa. Homma ratkesi kuin itsestään. Pehmeäkin paketti lapselle jouluna voi nimittäin olla mieleinen, kun se on oikein valittu. Eikä Joulupukin käynnin jälkeen meidän lasten ranteita palele liian pienissä paidoissa!

Mitä mieltä olette lasten pehmeistä paketeista? 
Saako teidän lapset jouluna niitä?
Ovatko toivottuja?


8 kommenttia:

 1. Pehmeät paketit muiden joukossa on ok, ainakin se uusi pyjama kuuluu jouluun :) Ja kiitos, sain taas hyvät naurut :D Sulla on niin sana hallussa, ja teidät pojat <3 Itsellä kolme poikaa, Onni 3v. (saman oloinen kuin Viljonne;) ja kaksospojat 10kk. Voin siis jossain määrin samaistua :D
  Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti Tuija. :D
   Oi, teillä sitä riittää varmaan sitten vauhtia! ;) Pyjamat on muuten hyviä lahjaideoita! <3

   Poista
 2. Meiltä löytyy joka vuosi ainakin pyjamat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesh, klassikko! Ja hyvä sellainen. Mäkin tarttisin... vink, vink, Joulupukki! ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tarpeellisia juttuja! Ja mitä vanhemmaksi tulee, sen enemmän niitä osaa arvostaa. :)

   Poista
 4. Pyjamat, joka joulu...
  Sekä joka toinen joulu kylpytakit. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Mä kun ajattelin jo tiettyjä keskustelupalstoja lukiessani, että olen hirveä lasten kiduttaja, jos ujutan lahjoihin myös pehmeitä paketteja. Mutta en olekaan ainut! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...