keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Terveisiä mustasta aukosta!


Hjäääääälp!! Näyttää äkkiseltään siltä, että tähdet on menneet luhistumaan ja olen syöksynyt kauas kuumottaviin galakseihin, mustaan aukkoon. Joo, siltä tää nyt vaikuttaa. Vaan onneksi täällä näyttää pelittävän netti ja ehdin napata läppärin kainaloon just oikeaan aikaan, ennen kuin pimeys mut nielaisi, joten saan teille koodattua täältä kuulumisia. Jos tämä teksti tavoittaa teidät, niin olen tehnyt historiaa, sillä tähän asti on väitetty, että mikään informaatio ei pysty pakenemaan mustasta aukosta. Busted! Ilmoittakaa Nasalle, tai jonnekin, että olen täällä. Ehkä ne pystyy mut jäljittämään, ennen kuin kammottavat suippopäiset humanoidit äkkää muukalaisen, tulee tekemään hirvittäviä tieteellisiä kokeita ja säilöö mut vihreään liemeen. 

P.s. lähettäkää viiniä!

P.p.s. jos olenkin vaan eksynyt suomalaiseen joulukuuhun, niin hätä ei ole tämän näköinen, sillä talvipäivän seisaus on jo ensi tiistaina!

P.p.p.s. lähettäkää silti viiniä!

6 kommenttia:

 1. :D. Toivottavasti viiniä tulee riittävästi! Ajattelin ensin, että tämä postauksesi liittyisi Star Warsin ensi-iltaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Anu! Sattuipa sopivasti ensi-iltaan tämä. :D

   Poista
 2. Olin jo tuomassa viiniä mutta sitten solahdin itsekin pimeyteen ja täällä ootellaan..hitsi kun tota viiniä ei voi kitata mut jos pääset pois niin tuo sä mulle suklaata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tainnut palata maan kamaralle, koska ikkunan takana leijailee jotain valkoisia hippuja! :O Toivottavasti suklaalähetys löytää perille. ;)

   Poista
 3. Tulit mieleeni - joko olet löytänyt mustasta aukosta ulos ja riittääkö viini?
  Olen tänään menossa Alkoon yhtä joululahjapulloa hakemaan, siksi tulit mieleen just tänään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana :D Kiitos kysymästä, olen tainnut päästä takaisin maan kamaralle. Näyttää kovasti suomalaiselle juhannukselle tuolla ulkona. ;) Viinikin on riittänyt! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...