tiistai 26. tammikuuta 2016

Leikki-ikäisen talvi-look

Meinasin ensin kirjoittaa tähän, että kerronpa miten meidän taapero tänä talvena puetaan... Mutta eihän täällä mitään taaperoa enää ole, ollut enää moneen kuukauteen! Tuollainen vilkas vipeltäjä vaan, jolta kuulee niin huvittavia juttuja päivittäin, että pitäisi varmaan aloittaa ihan uusi Viljon suusta -postaussarja, että tulisi dokumentoitua jutut talteen.

paras talvihaalari

Löysin täksi talveksi jotenkin niin Viljomaisen asukokonaisuuden ulkokamppeiksi, että ihan naurattaa. Molo kidsin Ice surf -kuosi skimbaajineen on just niin hauska ja vauhdikas kuin haalarin sisältökin. Viljo itse ei ole vielä päässyt testaamaan taitojaan rinteeseen, mutta voisin hyvin kuvitella laskettelun tai lautailun olevan Viljon juttu.

molo talvihaalari

Metsolan alesta tilasin haalarin kaveriksi Fredrikssonin Tupsuliini -hatun. Pähkäilin pitkään hatun väriä ja lopulta päädyin tuohon mustaan turkooseilla pampuloilla ja voi että miten tykkään! En voi olla hymyilemättä kun tuo pampulapää tuolla pihalla touhuaa. Viljon pään ympärys on tasan 52cm ja hatun koko on 52. On siis hieman reiluhkoa mitoitusta.

Rukkaset on Po.Pilta ja kengät Crocsilta.

tupsukas hattu

taaperon talvivaatteet

Kovien pakkasten jälkeen ollaan saatu nauttia lumesta ja jotkut myös lumitöistä... Tämä on muuten järjestyksessään jo Viljon kolmas talvihaalari Mololta, sillä olen tykännyt sekä Polariksen kapeasta mallista, kuoseista, että ominaisuuksista. Kunnolliset heijastimet on ehdottomasti plussaa. Ja tällä tarkenee myös niillä kovimmillakin pakkasilla, kunhan pukee alle asianmukaiset kerrokset.

vedenpitävä haalari

mikä haalari talveksi

Nyt on sitten taas nollakeli ja räystäistä tippuu vesi. Talvi tuskin kuitenkaan oli vielä tässä, joten toivotaan ennemmin niitä pikkupakkasia kuin märkää!

12 kommenttia:

 1. Itse pidän mallista. Kaksi vanhempaa lastani olivat pieninä (ja vieläkin kyllä) hoikkia ja Molon-haalarit oli niitä harvoja jotka istuivat päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Onni, joka oli tuohon aikaan hieman leveämpi pikkuveljeään, sopi silloinen Ticket ihan hyvin, joskin sekin oli alaosasta aika leveä ja varsinkin isompana, kun kasvoi pituutta ja poika kapeni. Onneksi on vaihtoehtoja eri mallisille lapsille. :)

   Poista
 2. Komea poika ja hieno on haalarikin. Laita ihmeessä sutkautuksia tänne blogiinkin. Lasten sanomiset on aina takuuvarmoja hyvänmielen tuojia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Lasten suusta kuulee kyllä totuuden kaunistelematta ja kaikkia muita huvittavuuksia. Tässä yksi aamu esimerkiksi huomasin yhtäkkiä, että mähän puen tätä lasta, vaikka osaa kyllä varsin hyvin itsekin. Sanoin siinä sitten:
   "Miksihän mä puen sua, kun osaat itsekin?".
   Vastaus tuli yhtään epäröimättä:
   "Kun sä oot niin hölmö.".

   Niinpä. Hölmö äiti. ;)

   Poista
  2. Hahaaa ja ovelana toinen pönötti palveltavana:D Mä muuten nolon usein huomaan lusikoivani ruokaa kohta NELJÄVUOTIAAN suuhun..kun hän taannoin pyysi vielä tuomaan puurolusikallisen "vespalla pärryyttäen" niin siinä vaiheessa olin että hetkonen tähän leikkiin mä en kyllä enää ala..

   Poista
 3. Ihana malli ♡ ja niin nuo pikkuiset kasvavat... siis ihan liian nopeasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! :O Vaikka toisaalta i-ha-naa!!! ;) Silti joku raivostuttava haikeuden nokare siellä rinnassa pusertaa...

   Poista
 4. Ooooooii Viljoo!♡ Ihana tupsutyyppi! Toi alin kuva on ihan superi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, musta nuo pampulat on vaan jotain niin huvittavaa pienessä päässä! :D Oon aina tykännyt tuon tyyppisistä lakeista. En kestä, sit kun nää "pikkulasten" mallit ei enää kelpaa... :')

   Poista
 5. Ihana haalari ja malli. Himoitsen välikaudeksi turkoosia ja keltaista pojalle .jos hän saisi itse päättää oranssia oranssia. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mäkin rakastan värejä! Kaksi edellistä talvihaalaria Viljolla olikin turkooseja. Talven kakkoshaalarina on sama Polaris, mutta rainbow-kuosilla. Keltainen ois ihana, mutta mä en tuolle rymyäjälle pysty ottamaan ihan niin arkaa väriä, varsinkin kun meidän piha on välikauden aikaan kuin suoraan Woodstockista. :D Tuo Ice surf on kyllä tosi armollinen pienille tahroille (ja isommillekin)! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...