maanantai 15. helmikuuta 2016

Gdansk-vinkkejä?

Mikä tässä elämässä oikeasti on parempaa ja jännempää kuin matkailu? No matkailu hyvän ystävän kanssa tietysti! Menin yksi aamupäivä matkakuumepäissäni ehdottelemaan ystävälleni, että mitäs jos lähdettäisiin Gdanskiin. Ja koska ystäväni on ihana, hullu ja yllätyshullu, parin tunnin kuluttua meillä oli lennot ja hotelli varattuna tuonne turkulaisten Tallinnaan. :)Olen ollut työmatkalla vuosia sitten Varsovassa, mutta muuten Puola on vielä täysin tuntematon. Ollaan lähdössä matkaan yhtä rennolla asenteella kuin itse varauskin tehtiin. :D Ajatuksena on syödä hyvin ja paljon, nukkua hyvin, piipahtaa ehkä jossain ihanassa day spa -hemmottelussa ja varmasti tehdä hieman tuliaisostoksia. Ehkä uskaltaudutaan testaamaan jopa puolalainen pakohuonepeli! Ja vain ollaan ja ihmetellään vanhaa kaupunkia, sekä istutaan viinilasillisten äärellä parantamassa maailmaa. :)

Mielelläni nyt kuulisinkin teiltä Gdanskissa matkailleilta hyviä vinkkejä. Ravintola- ja kahvilasuosituksia, kauneushoitoloita, ostoksia, nähtävää, tehtävää..? Jotain muuta mainitsemisen arvoista, mitä?

8 kommenttia:

 1. Vietin Gdanskissa joululomalla viisi päivää ja ihastuin kaupunkiin ikihyviksi. Ehdottomasti Puolan kaunein kaupunki. Junalla kannattaa käydä lähikaupungeissa Sopotissa ja Gdyniassa. Blogissani on vinkkejä ja tarinoita kohteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Satu! Täytyypä käydä lukemassa. :)

   Poista
 2. Mulla ei ole vinkkejä, mutta tulin vaan sanomaan, että ihanalta näyttää teidän kohde, kauniita taloja <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ihana, värikäs vanha kaupunki. Tuo talorivistö tuossa rannassa tuo vähän mieleen Nyhavnin Köpiksessä. :)

   Poista
 3. Kerran menimme laivalla Gdanskiin ja siitä lähdimme paahtamaan kohti etelä-Eurooppaa. Mulla ei ole kokemuksia Gdanskista, vielä, mutta selailin tuossa yllä olevan SatuKoon blogia ja kuinka hienoja kuvia hänellä onkaan! Gdansk olisi upea viikonloppulomakohde tänä talvena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeviregina, oi tuollainen roadtrip ois kyllä kiva! Vähän seikkailua. :)
   Satulla näytti olevan paljon ihania kuvia, täytyy lukea tekstitkin vielä ajatuksen kanssa ennen matkaa. Gdansk on lyhyen matkan päässä, joten varmasti loisto valinta mihin vuodenaikaan tahansa. :)

   Poista
 4. Gdansk on aivan ihana paikka! Yksi kauneimmista näkemistäni paikoista ja olen käynyt yli 30 maassa. Sopotissa tosiaan kannattaa ainakin käväistä ja Galeria Baltyckassa ostoksilla :) Itsekin tein blogiini pienen postauksen reissustani, käyhän kurkkaamassa, jos kiinnostaa: http://sisustusintoilijanunelmia.blogspot.fi/2016/01/paluu-menneisyyteen-gdansk.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy käydä lukemassa!

   Me kotiuduttiin reissusta eilen ja oli kyllä mukava matka! Kunhan tässä jaksaa, niin pitää purkaa kuvat kamerasta koneelle ja naputella matkapostaus/postaukset. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...