lauantai 13. helmikuuta 2016

Lauantai-flow

Tänään on ollut aika kiva päivä. Heräsin kyllä aamulla päänsärkyyn, mutta koska kellään ei ollut kiire mihinkään, oli ihanaa vielä loikoilla sängyssä ja herätä kaikessa rauhassa. Itse asiassa aamu oli siitä poikkeava, että meidän 9-vuotias touhusi alakerrassa Viljon kanssa ihan kahdestaan kaikki aamutoimet. Ihan omasta vapaasta tahdostaan jopa. Tästä oli vielä jätetty mainintakin ruokiksen liitutauluun. Aika liikuttavaa. Olisi kuulema tehnyt meille vanhemmillekin aamupalaa, jos olisi osannut keittää kahvia. Täytyypä laittaa kahvinkeiton opetus to do -listalle. :)

tulppaanit

Kaikki perheen kolme miestä touhusivat koko päivän pihalla. Mies hakkasi tuosta pikkumetsästämme vesakkoa pois ja pikku-ukot tunsivat itsensä tärkeäksi, kun saivat auttaa. Itse nautin kissojen kanssa hiljaisesta talosta ja siivosin alakerran putipuhtaaksi. Kerrankin ilman keskeytyksiä ja vaatimuksia.

happy lights

Siivotessa mieleen putkahtikin, että ei tässä jaloissa tosiaan enää pyöri yhtään sellaista pientä. Tuli melkein sellainen hento liikutuksen häiväys, jota joku voisi vauvakuumeeksikin kutsua. Mutta ei huolta, tunne meni ohi yhtä nopeasti kuin alkoikin, heh. Olen oikein helpottunut siitä, miten helppoa elämä on, kun Viljokin on jo kolmevuotias ja hyvin oma-aloitteinen. Ehkä se haikeus piileekin juuri siinä, että tietää lapsiluvun olevan tässä. Meidän perhe on täynnä. Haikeutta siitä, että en enää koskaan koe raskautta, synnytystä, imetystä ja sellaista pakahduttavaa läheisyyttä, jota vain äiti tuntee oma vauva sylissään. 

kevät

Menipäs syvälliseksi. Oikeastaan piti vaan tulla toivottamaan mukavaa lauantai-iltaa ja kehaisemaan, miten mukavaa on ollut nauttia ja tunnelmoida hetki ihan itsekseen siivouksen tuloksista täällä alakerrassa, ennen kuin kaksi täystuhoa pistää järjestyksen uusiksi. Mies lähti töihin ja täystuhot veljekset touhuavat yläkerrassa. Tai niin luulen, koska musiikin vuoksi en ainakaan kuule tappelun ääniä. ;)

happy lights turkoosi

Tunnelmallista lauantai-iltaa siis!

6 kommenttia:

 1. Mun serkku yritti keittää kahvia, muttei yltänyt hanaan..
  Otti veden kupilla pöntöstä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh no! Yääääh..... :O :D Onneksi tuo 9-vuotias yltää jo hanaan. :D

   Poista
 2. Ihana isoveli siellä! Meilläkin pojilla on jo joitakin omia yhteisiä juttuja, ikäeroa saman verran kuin teillä. Tosin meillä pienempi on nyt vasta 1 v 4 kk ikäinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noora, muutaman vuoden kuluttua teilläkin pojat viettää aikaa jo yhdessä niin, että äiti voi hieman hengähtää. ;)

   Poista
 3. 💜 niin ihana teksti taulussa. Ja voih, mulla tulee kans noita tunteita ajoittain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Kaisa! Varmaan ihan normaalia.. mut hyvä, että ne tulee vain ajoittain. En kyllä kestäis enää mitään vauvakuumetta tässä. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...