keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Unelmien makuuhuone

Makkarin aka remonttihuoneen tyhjennysprojekti etenee tuskastuttavan hitaasti. Ehkä pitäisi ilmoittaa paikallislehdessä avoimista ovista ja toivoa, että ihmiset tulisivat ja kantaisivat huoneen tyhjäksi. Olen ihmettä ja THE ideaa odotellessa plärännyt Pinterestiä silmät kiiluen. Punaista lankaa ei vaan ole löytynyt, eikä lamppu pään yllä syttynyt. Jotenkin luulin, että sävelet oli jo selvät makkarin suhteen, mutta ihmisen, erityisesti naisihmisen, mieli on muuttuva... kuten ehkä saatatte tietää. Silloin vuonna keppi ja kirves, kun tuota makkaria viimeksi mietittiin, olin jo päätynyt Laura Ashleyn romanttiseen lintutapettiin. Nyt se tuntuu jotenkin ihan liian imelältä ja haluan pelkistetympää. Ehkä jopa yksiväriset seinät?

unelmien makuuhuone

Liian hörhelöinen ja romanttinen on siis ehdottoman nounou. Toisaalta liian pelkistettykään ei sovi meidän eikä talon tyyliin. Jotain siltä väliltä? Toiveissa olisi valoisa ja vaalea makuuhuone, jossa olisi rauhallinen ilme. Ei liian räväkkää, mutta joku juju kuitenkin.

makuuhuoneremontti

remontti-ideoita

vanhan talon remontti

Ainakin pellavaisia lakanoita ja pehmeyttä. Kevyet verhot ja rosoisia, vanhoja huonekaluja. Valkoista maalia ja joku vaaleapohjainen ja pienikuvioinen tapetti ehkä? Ja entäs se pönttöuuni sitten! Se on tällä hetkellä räikeän turkoosi. Tai ei edes turkoosi, vaan ruman sininen, joka ei todellakaan pääse jatkoon. Alkuperäinen suunnitelma kermanvaaleasta on alkanut mietityttää. Pitäisikö sittenkin maalata mustaksi, kuten täällä?

makuuhuone

Eli mitä mä oikein haluan? En tiedä! Milloin sen haluan? Nyt! 

Ei ole helppoa. Ideaa odotellessa taidan jatkaa haaveilua Pinterestin Bedroom -kansiossani... Illanjatkot!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Pinterest on kyllä sellainen aarrearkku. Jos sieltä ei löydä inspiraatiota, niin sitten ei mistään. :)

   Poista
 2. Ihaaana tuo eka kuva, ja kyllä toinenkin.. Liikaa vaihtoehtoja :D
  Katja ps.kannatan tota ekaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä ois niin paljon helpompaa vähemmillä vaihtoehdoilla! ;D Jep, makkarissa on hirsiseinää, joka todennäköisesti jätetään näkyviin. Ja vaikka olen aina vähän kiikun-kaakun sen suhteen, onko ok maalata sitä, niin onhan valkoinen hirsiseinä nyt nätti! Meidän makkarin hirsiseinä on varsin huonossa kunnossa. Ei muuten, mutta joku edellisistä asukeista on töhrinyt sitä maalilla, joten vaihtoehdot on peittää seinä tai maalata. Todennäköisesti siis maalataan. :)

   Poista
 3. Ihania, jonkun noista oon itekin pinterestistä bongannut. Ei oo helppoa makkarin sisustaminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten teen vaan asioista liian vaikeita.. kun tässä on mennyt liian kauan aikaa miettimiseen. PItäis vaan antaa mennä tunteella, eikä varoa liikaa. Mut hyvä siitä tulee, sitten kun sen joskus valmistuu! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...