sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäispulinat

Heips ja leppoisat pääsiäisterveiset meiltä! Pitkä viikonloppu on sujunut erittäin rauhallisesti, kiitos flunssapöpön, joka rantautui meille jo edellisellä viikolla. Tähän viikkoon onkin sisältynyt perus pääsiäisvalmistelujen lisäksi pari korvatulehdusta lisukkeineen. Toki myös muutama pääsiäiskoriste lasten (ja kissojen...) iloksi, karitsat, mämmit, suklaamunat, hitaat aamupalat, sopivasti siivousta ja vastapainoksi vähän enemmän laiskottelua, lauantaivieraat ja neljän seinän syndroomasta seuranneet sisarustappelut. Huomenna varmaan ollaan jo ulkoilukunnossa, luulisin, ja mikäs sen mukavampaa näillä keleillä.

Tässä muutama fiilistelykuva meidän pääsiäisestä. Näitä pompsahtelee tuonne mun Instagram-tilille reaaliajassa, joten laita seurantaan, mikäli et vielä ole niin tehnyt. :)Eilen tarjoiltiin vieraille jälkkäriksi sitruunaista raakakakkua, joka onnistui mielestäni varsin hyvin. Kakku resepteineen varmasti tulossa vielä blogin puolelle.
Korvatulehdus ei ole päivisin menoa hidastanut, kuten kuvasta näkyy. Nyt sukellan poikien sekaan tuonne sohvalle katsomaan leffaa ja toivottelen teille kaikille oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Nuo kaikenmaailman flunssat saisivat kyllä jo mennä matkoihinsa. Niitä on tänä talvena ollut ihan riittämiin. Ihania pääsiäiskuvia ♥ Katselinkin niitä jo tuolla Instagramin puolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse :) Meillä ollaan oltu (kop, kop) tänä talvena harvinaisen terveitä, itse en ole sairastanut ollenkaan ja pojatkin tosi vähän. Mutta juu, monia on taudit riepotelleet. Ja itse olenkin vankka influenssarokotteen, d-vitamiinin ja käsienpesun puolestapuhuja. :D Seuraavaksi odotellaan sitten sitä joka paikassa riehuvaa vatsatautia. -_- Mä ottaisin mieluummin flunssan, jos saisin valita. Yää. :/

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...