tiistai 26. huhtikuuta 2016

Blogiavardsit

Huhhuh. Onko jo tiistai? Onneksi! Olen nimittäin joskus nähnyt pirteämpiäkin päiviä, kuin eilinen ja toissapäivä. Tänään on kuitenkin hetkittäin tuntunut jo siltä, että ollaan taas back in business. Mutta silti, sanoinko jo, että huhhuh! Aikamoisia pippaloita nuo tuommoiset blogiavaardsit. Olen ehkä joskus niitä vähän kaihtanutkin, koska oma fiilis niissä on ollut kuin Notre Damen kellonsoittajalla prinsessojen keskellä, eikä suinkaan millään kuumalla bilekissalla. Paitsi tällä kertaa oli jo heti alusta lähtien hyvä fiilis, koska olen saanut niin monia hyviä kavereita muutamista bloggaajista, eikä tunnelma poikennut tyypillisestä hauskasta illasta kavereiden kanssa. Ja tähän toki vaikuttaa se, että iltamat eivät olleet enimmäkseen muotibloggaajille, vaan Indiedaysin ja Blogiringin yhteiset, joten tuolta löytyivät myös nuo hulvattomat perhegenren edustajat, joille tärkeintä ei ole kannikan oikea kuvakulma kuvausseinällä, vaan se että juomaa riit... on hauskaa. ;)

cordoniu

Kuvauskoppiin piti toki päästä sekoilemaan. Seuralaisina hauskat Nakit ja MUTSIn Päivi, sekä Ku ite tekee -blogin Minna. Kaikki illan sumeat räpsyt on kännykällä.

bloggaaja

Olihan siellä ruokaakin, tällaista pientä ja nättiä finger foodia. Juomapuoli oli sitten tosiaan ei-niin-pientä. Tai jälkiseuraamukset ei-niin-nättiä. Huhhuh.

finger food

blogigaala

Meillä oli Blogirinki-kollega Elisan kanssa jaettu hotellihuone Helsingin ytimessä, jossa käytiin pynttäytymässä päivätapahtuman ja iltagaalan välissä, ja jonka pehmeisiin tyynyihin painettiin hiprakkaiset päämme joskus neljän jälkeen aamuyöstä. 

"Kun kaksi kättä ei riitä"
la petite princesse

Onnitteluhalin sain ojentaa tuolle maailman hauskimmalle Nakkimutsille, joka meni ja vei kolmossijan vuoden viihdyttävin blogi -kategoriassa. Wow! Olisin kyllä kernaasti suonut Päiville ykkössijan!

nakit ja mutsi

Lisää kuvia mm. tapahtuman sivuilla, ja muiden blogeissa. Omassa instassakin on saattanut vilahtaa joku. Päivämeiningeistä ajattelin ruukata vielä oman postauksen, tässä oli tämä ilta noinniinkuin pääpiirteissään, suoraan ja kiertelemättä. Aikamoisia sieppoja nuo bloggaajat. Varsinkin perhe-sellaiset. Huhhuh.

13 kommenttia:

 1. Oli niin hauskaa nähdä! Kiitos seurasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Minna! Ja kohtahan me nähdään taas. ;)

   Poista
 2. Hengästyttää jo lukeakin :D. Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Oli hauska nähdä, ja kyllähän nuo oli taas hauskat pippalot!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Eihän tällä porukalla huonoja pippaloita varmaan voi ollakaan! :)

   Poista
 4. Oli mukava nähdä! Mukavat juhlingit tosiaan oli, harmillisesti järki puuttui minulla peliin jatkojen kanssa mutta pianhan taas heitetään kannat kattoon PING:ssä eli koitahan kerätä voimia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin Meeri :) Olit kyllä hirvittävän järkevä! Täytyy tosiaan kerätä voimia, tiedän, että niitä tullaan tarvitsemaan... ;)

   Poista
 5. :D vaikutti hauskalta, mut joo, toipuminen vie välillä enemmän aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kävi ihan vatsatreenistä nuo partyt :D Toipuminen tuntuu vievän kerta kerralla enemmän aikaa, apua... ;)

   Poista
 6. Voi ei, teillä on ollut niin ihanat partyt! Olisi kyllä ihana tavata teitä joskus ihan livenä...Nakit ja mutsi, sinä...♥ OOTTE IHAN PARHIATA!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...