keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Juhlapaikan somistaminen kukilla

Tiedättekö mikä piirtää pisteen iin päälle ja tekee sen viime silauksen juhlassa kuin juhlassa? No nyt te luulette edellisen postauksen perusteella, että tarkoitan juomia. No joo, mutta sen lisäksi? No tietysti kukat! Juhlan luonteeseen, tilaan ja ympäristöön sopivat kimput ja asetelmat. Viikonloppuna Kattilahallilla saatiin nimittäin ihastella niin kauniita kimppuja Järvenpään Kukkatalon taitavilta floristeilta, että meinasi mennä Fresitat henkeen. Onneksi kuitenkin vain melkein. Eli kyllä vaan huomasin siellä muutakin kuin vain ne pullot, hah. ;) 

bloggers inspiration day
Yhteistyössä Järvenpään Kukkatalo.

Kattilahallihan on itsessään tuollainen rosoinen ja rapsakka teollisuushalli, joten suloisen hempeät kukka-asetelmat toivat tilaan mielestäni juuri oikeanlaisen kontrastin.

bid2016

Samat sävyt toistuivat niin isoissa tarjoilupöydän asetelmissa, kuin pienissä kimpuissakin: vaaleanvihreää, hempeää vaaleanpunaista, lilaa ja valkoista. Yhtenäinen värimaailma kokosi suuren tilan tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

bloggaajapäivä

Tehdasmaisten puitteiden, valkoisten pöytien ja sohvaryhmien, sekä hempeiden kukkien yhdistelmä oli erittäin elegantti.

kukkatalo järvenpää

sidottu kukkakimppu

Kuinka monelle tulee mieleen somistaa juhlatila mätsäämään kuohuviinipullojen kanssa? Ihan huippuidea esimerkiksi jo nyt vappua, tai muita kevään ja kesän juhlia ajatellen.

juhlakukat

floristi

bloggaaja inspiration day

Onhan nuo ammattilaisen sitomat kimput nyt miljoona kertaa upeampia kuin ne kiireessä napatut markettipuskat, jotka ainakin allekirjoittaneella meinaavat menehtyä jo suunnilleen automatkalla kotiin... Mutta joihin tulee silti liian usein tartuttua floristin sitoman kimpun sijaan. Sen verran kokemusta taidokkaasti sidotuista kimpuista kuitenkin on, että muistan joka kerta hämmästeleväni niiden kestävyyttä. Eihän niitä meinaa saada hengiltä millään! ;)

juhliin fresitaa

Ammattitaitoinen floristi osaa myös rakentaa asetelmat asiakkaan toiveiden mukaisesti juuri noin kuin tuolla Kattilahallilla oli toteutunut: ottaen huomioon tilan vaatimukset. Suurilla tarjoilupöydillä näyttävät ja korkeat asetelmat, pikkupöydällä riittää puolestaan oikein hyvin pieni ja siro kimppu.

kukkakauppa järvenpää

kukilla somistaminen

Yhteistyössä Järvenpään Kukkatalo

ja 

4 kommenttia:

 1. Mä rakastan kauniisti sidottuja kimppuja ja tuhlaan kyllä kukkiin. Mun mielestä kukat on se piste iin päälle, joka erottaa juhlan arjesta. Ja hyvä floristi osaa kyllä tehdä kimpun joka sopii juhlan teemaan. Kerran tilasin harry potter juhliin kimpun, siitä tuli mainio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Itse tulee kyllä ihan liian harvoin ostettua se sidottu kimppu. Yritän parantaa tapani, sillä se on kyllä käsityötä, jota arvostan paljon. Jos mä olisin floristi, niin olisin ihan liekeissä just tuollaisista erilaisista toiveista esimerkiksi erilaisiin teemajuhliin. :)

   Poista
 2. Musta on kiva, että kukkien käyttö on lisääntynyt suomalaisissa juhlissakin. Ja että uskalletaan ja raaskitaan tehdä myös isosti. Tosi kivoja kimppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Mun on vaikea kuvitella juhlia ilman kukkia! Mutta rohkeampia saataisiin kyllä olla ja useammin uskaltaa ottaa jotain vähän erikoisempaa kuin ne ruusut tai tulppaanit. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...