maanantai 18. huhtikuuta 2016

Lööpeissä

Heissan! Ja pahoittelut, etten ole tänne niin kovin ehtinyt. Vaikka täällä blogissa onkin ollut nyt hetken hieman hiljaisempaa, niin muut blogin somekanavat kyllä ovat olleet aktiivisessa käytössä. Erityisesti Snapchat, josta vielä vähän aikaa sitten vannoin, että en IKINÄ innostu siitä... Kuinka kävikään. En tiedä mikä siinä viehättää, mutta olen muutamana viime päivänä ihan totaalisen koukkuuntunut tuohon pikkuvideoiden hassuun omaan maailmaansa. Löydyn sieltä tuttavallisesti ja yllättäen nimimerkillä Onnistain.


Ja kun nyt aiheeseen päästiin, niin tämän päivän teemana tuolla Snapchatissä onkin ollut pitkään salattu ystävyyteni VilleGallen kanssa. VilleGalle meni ja lisäsi minut ystäviinsä Snapchatissa ja minkäs teet, kun mikään ei pysy piilossa tiedotusvälineiltä... Olen tuota ystävyyttä tänään sitten hieman avannut videoin, joten käykää katsomassa sieltä. Sain tiedon, että alla näkyvä lööppi on huomenna sitten painotuoreena Ilta-Pulussa, joten niitä juttuja ei sitten käy uskominen. Paparazzi yllätti meidät tänään VilleGallen kanssa meiltä, kun oltiin just tekemässä yhtä snäppiä. Mehän ollaan VilleGallen kanssa "vaan hyviä ystäviä", vaikka kukaan sitä ei meinaa uskoa..


Huomaatteko myös blogin osoitekentässä mitään uutta? Kyllä, otin pienen askeleen blogiurallani ja ostin oman domainin, joten blogin uusi osoite on nyt www.onnistain.fi. Vanha osoite kyllä siirtää automaattisesti uuteen osoitteeseen, mutta kannattaa kuitenkin nyt vaihtaa se sinne kirjanmerkkeihin myös! Siis tokihan teillä on mun blogi kirjanmerkeissä? Varsinkin kun mä oon nyt itsekin julkkis. Täytyy alkaa suunnitella pukua linnanjuhliin. Mut nyt puhelin soi taas, ne on noi toimittajat niin uteliaita tästä meidän suhteesta VilleGallen kans. Moro!

3 kommenttia:

 1. Voihan snäppi! Luulen että olisin myös totaalisen koukuttunut jos osaisin käyttää! Mutta nauti sinä kermasta ja julkisuudesta..mä tutustun sitten koko tarinaan kun se tulee kirjana ulos parin vuoden päästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan snäppi. Älä muuta sano... ;) Nautin, nautin. Ja joo, voin luvata sulle sitten oman kappaleen signeerattuna. :*

   Poista
  2. Ja ainiin. Tuon uuden domainin myötä hävisi näköjään blogit sivupalkista... :/ Täytyy hakea sut sinne takaisin! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...