perjantai 13. toukokuuta 2016

PING Hallelujah!

Tänään se alkoi (täällä ollaan), tuo odotettu, alan kuumin somefestari, eli PING Helsinki, jossa kokoontuvat sisällöntuottajat eli content gurut (minäkin!), sekä yritysten edustajat eli business hippiet, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä bloggaajien, vloggaajien, instagrammaajien, tubettajien ja snapchattaajien kanssa. Mielenkiintoisia workshopeja, verkostoitumista, kavereita, vanhoja ja uusia tuttavuuksia, sekä ympärillä upea Långvikin miljöö, herkkuja ja PINGviiniä unohtamatta. Ohjelma on kiinnostava ja aiheet kuuminta hottia.

Itse aion nauttia vielä Långvikin kylpylähotellin lakanoista, aamupalasta ja letkeästä tunnelmasta lauantaihin saakka. Ja onhan mulla ihan parasta seuraa huonekavereinakin, nimittäin Eppusen kaapilla -Heidi sekä Nakit ja MUTSI -Päivi.

Ensi viikolla tulen varmasti tuomaan festarikuulumisia tänne blogin puolellekin, mutta mikäli haluat pysyä meiningeissä mukana, laita seurantaan nämä somekanavat, niin pääset stalkkaamaan festareita aitiopaikalta ja reaaliajassa:

Twitter (@onnistain)
Instagram (@onnistain)
Snapchat (onnistain)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...