tiistai 30. elokuuta 2016

Back in biz!

Täällä ollaan taas, vastoin kaikkia vedonlyöntisuhteita! Aika pitkä lomahan tästä tulikin, ihan suunnittelematta. Mutta aina sitä jotenkin vaan tuli jotain muuta kun olisi pitänyt päivittää blogia. Niin kuin nyt esimerkiksi kesä. Tai laiskuus. Tai molemmat. Instagram sen sijaan on päivittynyt kesälläkin, sinne kun on niin helppo tuikata kuva jos toinenkin ihan lennossa.

Olen kyllä nauttinut suuresti blogilomasta ja siitä, että laukku on ollut kameran verran kevyempi, enkä ole miettinyt kulkiessani, että "tästä pitää ottaa kuva blogiin". Samalla olen kuitenkin kaivannut tätä puolivakavissani (vai puolileikilläni?) toteuttamaani harrastusta. Vaikka ei tämä arkikaan pahalta tunnu. Nyt kun tähän on vielä toistaiseksi laskeuduttu melko pehmeästi. Oikein innolla odotan, että päästään kunnolla vauhtiin harrastusten, vanhempainiltojen ja muiden kissanristiäisten aikataulurumbaan. Not. :D

Mutta nyt on syksy ja aikaa kirjoittaa ihan oikeita postauksia tännekin. Tai ainakin luulen ja toivon niin. Ensin tietysti pitää etsiä kamera, pyyhkiä siitä pölyt ja muistella miten se toimii... Ja eihän sitä tiedä, jos oikein villiksi yllyn ja puhaltelen noihin Snapchat- ja YouTube-kanaviinkin eloa tässä syksyn mittaan. ;)

Ja koska kameran muistikortin saldo on kovin laiha, niin eikö tähän kohtaan sovikin hyvin tällainen juhannusteemainen kuva. Jatketaan tavallaan siitä mihin viimeksi jäätiin?


Tervetuloa siis takaisin ja vähäflunssaista syksyä kaikille 
(täällä on jo eka)..

4 kommenttia:

 1. Juu kyllä paluu onkin pullon poksahduksen paikka;) Kivaa päästä lukemaan postauksia ja youtube-kanavaa vau!! Minäkin elän syksyä oikein mielelläni ja toivon, että kauden taudit jäivät yhteen vauvarokkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, kun ei ole mitä poksauttaa... Mut tuo kuva riittäkööt tähän hätään. :D
   Ja kiitos, kivaa kuulla, että ihan kaikki lukijat ei ole eksyneet vilkkaimmille blogiväylille. :)

   Youtube-kanavan päivitystä odotellessa ei kannata ehkä henkeään pidätellä. Just tänään muistin vain ohimennen, että mulla sellainenkin on. :D

   Pysykää terveinä! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...