keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Ja voittaja on...

Hahaa, oikein klikkiotsikoiden klikkiotsikko! Kuten ajan henkeen näyttää kuuluvan. Ja koska klikkiotsikoiden klikkaajat harvoin lukevat itse asiaa paria lausetta pidemmälle, en aio minäkään tässä jaaritella sen enempää, vaan isken suoraan asian ytimeen.

roosa nauha kimppu

Liput I love me -messuille voitti kommentti no: 17 eli tuuli. Kiitos kaikille kommentoijille. Paljon onnea voittajalle ja oikein antoisaa messukäyntiä tyttären kanssa! :)

lippuarvonta
Meillä vietetään loppuviikkoa syysloman merkeissä. Ohjelmassa ainakin Halloween-kemuja, ulkoilua, pitkään nukkumista, lukemista, I love me -messuja (hei, tietty) ja Lintsin valokarnevaaleja. Nojoo, höystettynä kohtuullisella määrällä kotitöitä ja ripauksella myös töitätöitä..

Mukavaa ja rentouttavaa lomaa kaikille lomalaisille ja ei-lomalaisille aurinkoista viikkoa!


5 kommenttia:

 1. Kiitos kiitos tämä tuli kyllä niin tarpeeseen.❤️❤️

  VastaaPoista
 2. Ai hitsi, jokos ne Linnanmäen valokarnevaalit olivat ja menivät. Joka vuosi mietin että "unohtui, mutta ensi vuonna kyllä menen".. noh, eipä ole tullut vieläkään käytyä kertaakaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pahus, nyt kyllä myöhästyit... Viime viikonloppuna oli valokarnevaalien päättäjäiset, joissa me oltiin. Oli kyllä ihan hurjan kylmä: järkyttävä tuuli, jonka vuoksi myös ilotulitus jouduttiin perumaan lasten pettymykseksi.

   Siellä on kyllä kiva huvipuistotunnelma, kannattaa kyllä ehdottomasti joskus mennä. :)

   Poista
  2. Ja vielä kerran KYLLÄ :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...