keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Onnistain -gaala 2016

Rakkaat lukijat, mina tsäära leessare, damer, herrar, androgyner och enhörningar! Tämä on oikein ilon ja onnen päivä. Blogirinki Media ja Indiedays yhdessä ovat päättäneet juhlistaa viimeistä kolmosella alkavaa syntymäpäivääni marraskuussa ja kutsuneet paikalle suuren joukon blogimaailman vaikuttajia. Olen onnesta ymmyrkäisenä! Mikä kaunis ele, kiitos! Yleensähän ihmiset juhlivat pyöreitä vuosia, mutta mikä onkaan oikeastaan hienompaa, kuin laittaa korkkarit kattoon kun on vielä alle neljäkymppinen. Juhlitaan sitten ensi vuonna vähän isommin.

Marraskuun 5. päivä siis astellaan punaisella matolla, kilistellään kuohuvalla, palkitaan blogimaailman starat ja juhlitaan minua. Noh, en olisi kyllä vähempään tyytynytkään. Ja olisihan se nyt suorastaan noloa, jos päivänsankari ei olisi itse ehdolla, joten nyt sinulla on elämäsi mahdollisuus antaa minulle äänesi ja samalla paras mahdollinen syntymäpäivälahja.


Pari sanaa pakko sanoa puolustuksekseni tuosta kuvasta.. Olin juuri siistinyt kodin, silittänyt sanomalehden ja kammannut lapset, kun aloin valmistaa päivällistä töistä kotiin palaavalle miehelleni. Niin vaan paparazzi yllätti ja napata näpsäytti kuvan minusta hellan ääressä esiliinoineni. Olisinpa ehtinyt hieman itsekin siistiytyä tai vaihtaa edes vaatteet! Kuinka noloa. No, toisaalta saattepahan totuudenmukaisen kuvan oikeasta minusta tässä kiillotetussa blogimaailmassa, joka luo nuorille kovin paljon epärealistisia paineita naiseudesta ja äitiydestä. (Aion käsitellä tätä aihetta voittopuheessani).

Niin, äänestys on nyt alkanut ja sinulla on aikaa äänestää suosikkiasi minua aina 30.10. saakka täällä 
(kirjoita hakukenttään 'Onnistain' tai skrollaa sivua alaspäin, niin löydät minut).

Kiitos!

Ps. Järjestäjät, huomasin, että tapahtuman nimessä on virhe! Siellä lukee Inspiration Blog Awards. Korjaisitteko ystävällisesti nimen oikein: Onnistain Blog Awards. Kiitos!

Ps2. Äänestäjät, siellä äänestyssivulla voit osallistua samalla myös arvontaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja näihin minun juhliini. Toivottavasti nähdään siellä, lämpimästi tervetuloa!

10 kommenttia:

 1. Upeeta mahtavaa! Ja äänen myötä etukäteisonnittelut synttärisankarille ;D

  VastaaPoista
 2. :) :) :) Kylläpä tosiaan oli noloa, että noissa arkiryysyissä tulit kuvatuksi :D
  Onnea tuleville tapahtumille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ai että mua kyllä niin hävettää. Mitähän ihmisetkin ajattelee...
   Kiitos, kivoja tapahtumia tiedossa! :)

   Poista
 3. Ha ha :) Aivan ihana kuva! Onnea kisaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti Sari! Ja onnea Foodlover-kisaan sullekin! Me nähdään sit 5. päivä? :)

   Poista
 4. Siis noissa vaatteissa ja vielä kotona!
  Ei käy laatuun lainkaan, nyt ryhdistäydy nainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko kuvitella mikä tunne on kun tällainen kuva leviää netissä!? Täytyy skarpata!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...