sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Päätön kana

Kävin kaappaamassa kuvauksen omasta blogistani uudistuneelta Lifie-sivustolta. Ja tältä se siellä näyttää. Aika upea. Ja kuvaava, etten sanoisi. Päätön kana.


Ja tässä samalla muistuttelen, että merkkipäiväni kunniaksi järjestetty Inspiration Blog Awards (eli Onnistain-gaala) lähenee ja äänestysaika loppuu ihan näillä näpyttimillä. No, vielä on jokunen tunti aikaa äänestellä eli hyvin ehdit sinäkin käydä klikkaamassa suosik minua TÄÄLLÄ.

Tuollahan oli jo ilmoitettu äänestystilanteen top 10 -blogit. Jotenkin vähän noloa, että minut oli unohdettu sieltä. Toisaalta olen sitä mieltä, että meille kaikille sattuu joskus inhimillisiä erehdyksiä. Tämän blogisivustouudistuksen myötä koodareilla on varmasti kädet täynnä töitä, joten olen antanut asian nyt tämän kerran olla. Virheitä sattuu, kunhan ei toistu. Yksi vaihtoehto tietysti saattaa olla myös se, että olen saanut jo tähän mennessä niin ylivoimaisen paljon ääniä, että katsoivat parhaaksi jättää pois top 10 -listalta. Ihan vaan sen vuoksi, että äänimääräni riittää jo voittoon tässä vaiheessa äänestystä. Että tasapuolisuuden nimissä toiset saisivat vähän lisää ääniä. Ihan reilua.


Kiitos teille kaikille siis jo etukäteen! Jos vielä mietityttää miksi äänestäisit minua, niin käy lukemassa täältä. Voitettuani äänestyksen lupaan vilaut... väläyttää mitä leveimmän hymyni! 

4 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin blogisi! Kivalta vaikuttaa. Tykkään vanhoista taloista niissä kun on ihan oma tunnelma:) Oli kiva jutella eilen Awards:ssa! Jään seuraileen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^_^ Onhan täällä, oma helv... kylmä tunnelma, heh. Oli kiva tavata, täytyypä tulla kurkkaamaan uniikkia taloanne! Kunhan käyn ensin vähän lyömässä pökköä pesään... :P

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...