lauantai 29. lokakuuta 2016

Ruuhkaa

Kalenterissa ruuhkaa, kuten tuossa kuvan ikkunalaudalla. Monta kaistaa täynnä myös pään sisällä ja ajatus etenee välillä yhtä hyvin kuin liikenne kehä I:llä maanantai-iltapäivänä. Sen vuoksi blogissa onkin taas viime päivinä ollut hieman rauhallisempaa. Tällä hetkellä mielessä on niin monta muistettavaa asiaa, että on pitänyt kirjoittaa to do -lista. Muuten käy auttamatta niin, että en muista mitä piti muistaa. Mutta miten helpottava tunne aina kun saa vetää listasta kohdan yli. Toisaalta siihen mennessä listalle onkin jo tullut pari uutta juttua lisää...


Rimpuileva mamma kirjoitti juuri, että stressi syntyy omasta epävarmuudesta. Ei siis ainoastaan kiireestä ja tehtävien määrästä. Allekirjoitan täysin. Itse olen mennyt työntämään nenäni syvälle asioihin, jotka ovat kaukana omalta mukavuusalueeltani ja sen huomaa stressinä mm. pinnan mitassa. Mutta koska hommiin on ryhdytty, pyritään ne hoitamaan niin hyvin kuin pystytään ja otetaan nämäkin haasteet oppimisen kannalta. Toisaalta, kun oma työ on riittävän haastavaa muutenkin, niin seuraavaksi voisi vaikka opetella sanomaan ei.


Kaiken kiireen keskellä olen pyrkinyt pitämään kotia suht järjestyksessä. Päässäkin pysyvät asiat kirkkaampina, kun ympäristö ei ole räjähdyspisteessä. Samalla jatkuu suuri raivausoperaatio ja koti tyhjenee pussi ja kassi kerrallaan turhasta romppeesta. Operaatio etenee tuskastuttavan hitaasti, koska haluan lajitella kamat asianmukaisesti, enkä vain kipata kaatopaikalle. Ja koska eräs herra Viljo tykkää levitellä niitä lajiteltuja kasoja!


Onneksi osaan hetkeksi sulkea kodin seinien ulkopuoliset asiat pois mielestä, sytyttää uuniin tulet ja kaataa kuppiin lämmintä glögiä. Tänään on sellainen ilta!


Pssst. Huomasitte varmaan, että blogin ulkoasussa on tapahtunut pieniä muutoksia mm. bannereiden muodossa. Blogiringin ja Indiedaysin yhteistyönä syntynyt Lifie kokoaa yhteen lifestyleblogit. Käykääpä kurkistamassa miten kätevästi sieltä löytyykään nyt omien kategorioiden alta just ne sinulle mieluisimmat aihepiirit! Leppoisaa lauantai-iltaa!

2 kommenttia:

 1. Listat on ihan ehdoton arjen pelastus. Kun kirjaa asiat listalle, ei tarvitse pinnistellä ja muistella mitä kaikkea pitikään tehdä ja milloin. Mä olen ihan listafani!
  Oliko muuten hyvää tuo tämän vuoden Blossa? Joko maistelitte? Mulla oli säilynyt viime vuotista yksi pullo ja sitä juuri testailtiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon aina tykännyt asioiden listaamisesta, nyt siitä on tullut ihan elinehto! Valitettavasti tällä hetkellä listalta löytyy hyvin paljon sellaisia hieman epämieluisia (=vieraita) juttuja, mutta eiköhän niistäkin selvitä... ;)

   Tän vuoden Blossa on mun mielestä oikein onnistunut! Mä en yleensä ole mikään suuri Alkon glögien ystävä, mut tästä tykkäsin. Kannattaa maistaa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...