maanantai 28. marraskuuta 2016

Kaamoskolotus

Pimeys väsyttää. Kaamos kolottaa. Ja ei. En tarkoita sitä kaalimato.comin kolotusta nyt. Vaan valottomuutta, kylmyyttä ja lumettomuutta. Kun on niin turkasen pimeää, että edes päivällä ei näe ilman valoja. Ja koko ajan palelee. Kummallakin ipanalla tuntuu myös olevan taas jonkin sortin kausi. Hermoja koetellaan toden teolla. Tai niitä, mitä niistä on jäljellä.

En ole edes jaksanut taistella tätä väsymystä vastaan. Olen nukkunut liian vähän, unohtanut ottaa vitamiinit, enkä ole jaksanut liikkua. Syönyt olen mitä sattuu, koska kylmät proteiinipirtelöt ja pakastemarjat pistää palelemaan vielä enemmän. Hiilareita ja höttöä vaan tänne, kiitos!

Tänään alkoi sitten ihan kunnolla kolottaa. Jäseniä nimittäin. Täytyy toivoa, että ei johda mihinkään tautiin. Huomenna olisi aika influenssarokotukseen ja viikonloppuna koko vuoden odotetuimmat pikkujoulut, eikä tässä nyt muutenkaan olisi haluja alkaa sairastella.

Kuvat eivät sinänsä liity aiheeseen mitenkään. Otin ne viikonloppuna vanhempieni luota. Rauhallisia ja rauhoittavia maisemia, ihan kuin aika olisi pysähtynyt. En edes jaksanut käsitellä niitä mitenkään, kelpasivat noinkin. Viljo ei sentään ole ihan noin harmaa livenä, siihen saatoin vähän vaikuttaa.

Tätini muistutti minua viikonloppuna puhelimessa, että meillä on sukulaisia Floridassa. Aurinkoisempia kelejä odotellessa voisin lähettää sinne lämpöön sellaisia terveisiä, että "posti on varmaan hävittänyt kutsun, lähettäkää toki uusi". Heh.

4 kommenttia:

 1. Tämä masentava pimeys kyllä nimensäkin mukaisesti masentaa. Itse olen katsonut kaikki sarjat läpi ja manannut, miksei voi tulla mitään kivoja sarjoja (Miksi SYKE ei voi jo alkaa??), joiden ääressä voisi virkata ja neuloa tovin jos kolmannen. Mutta säästyypä ainakin tämän pimeyden vallitessa ainakin rahat, koska koko ajan on sellaisessa semikoomassa, niin jo pelkässä ruokakaupassa käynti on tuskaa :D Saati sitten, että kävisi keskustassa pyörimässä.. :D Varsinkin kun tänne Tampereelle avattiin se kuuluisa Tunneli, niin maailmankirjat on sekaisin kun ei sitä enää tiedä minne kuuluisi ajaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, vastaus on NETFLIX! :D Sieltä tulee hyviä sarjoja just silloin kun haluaa.

   Mutta joo, just tänään selitin miehelle, että mulla ei ole ollut vähään aikaan ruokahalua. Ja se jos mikä on todella outoa. Nälän tunnetta kyllä tunnen, mutta mikään ei oikein maistu. Pistetään sekin tän kaamoksen piikkiin.

   Mutta tällä viikollapa onkin hei näkynyt jo aurinko ja luultavasti vielä näkyvissä tulevinakin päivinä. Toivottavasti olisi mahdollisuus mennä ulos siitä nauttimaan.

   Ainiin, te saitte the Tunnelin. Onnea! :D

   Poista
 2. Mäkin yhtäkkiä havahduin, että kauheeta milloin oon vienyt lapset viimeks puistoon? Happihyppelyt ovat lajia autosta ostarille tai juoksulenkki postilaatikolle. Pienempi sentään saa raitista ilmaa päiväunillaan patiolla. No, ulkoillaan sitten reippaammin kun auringonvalo tuo reippautta. Nyt netflix-sarjat pyörii ja päivisin tunnelmoidaan ledien loisteessa ja kaadetaan glögiä joka välissä. Ja hei alle kuukausi enää joulupukin tuloon, eikös se piristä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä sellainen kotihyggeily ja sisällä möhötys on ihan luvallista näinä aikoina.. Kunhan ei liian pitkäkestoista olisi. Onneksi se aurinko pilkahti heti kun avasin sanaisen arkkuni! :D Ja toivottavasti näkyy vielä uudestaan ennen ensi kevättä. ;)

   Ah, joulu ja kaikki se siihen liittyvä ennen sitä. Anna mun kaikki kestää. Tosi piristävää! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...