tiistai 21. helmikuuta 2017

Uusi sisustuskauppa Porvoossa - Finform

Porvoo tunnetaan vanhasta kaupungistaan, sen mukulakivikaduista ja pikkupuodeista. Enemmistö putiikeista on tyyliltään maalaisromantiikkaan taipuvaisia ja porvoolaisesta katukuvasta onkin puuttunut sisustuskauppa, jonka tyyli olisi hivenen ajattomampi ja modernimpi. Vaan ei ole puuttunut sen jälkeen, kun Finform jokin aika sitten avasi ovensa. Sain kutsun tutustua tähän suloiseen putiikkiin yhdessä vanhojen ja uusien blogituttavuuksien kanssa ystävänpäivän iltana.

finform porvoo

Finform on erittäin onnistunut valikoima toisiinsa aukottomasti sopivia sisustustuotteita: julisteita, kortteja, astioita, tekstiilejä, koruja, kynttilöitä, koristeita sekä ihanuuksia myös lastenhuoneeseen. Erityisesti julisteita ja printtejä on todella monipuolinen valikoima. Finformin ystävällinen omistaja Jutta kertoi valitsevansa myytävät tuotteet sillä silmällä, että ne ovat kaikki keskenään yhteensopivia. 

finform sisustus

sisustus lastenhuoneessa

Skandinavisk huonetuoksuja ja kynttilöitä

skandinavisk huonetuoksut

Johan bulkovin lakut

Lisäksi Jutalla on valikoimissaan mm. Juhan Bülowin herkkulakuja. Näistä Love -sarjan lakuista Postres oli valmistanut meille iltaa varten kahta ihan törkeän hyvää gelatoa! En muista milloin olisin syönyt viimeksi niin paljon jäätelöä.. Oli vaan pakko ottaa lisää ja lisää.

cafe postres

sisustuskauppa porvoo

House of Rymin astioita

house of rym astiat

skandinavisk huonetuoksut

Graafisia ja upeita Sparv -koruja, joita ei saa Finformin lisäksi ymmärtääkseni mistään muualta Suomessa.

sparv

Sen sijaan, että Finform olisi vain sisustus- ja herkkukauppa, se on myös kukkakauppa! Kaiken tämän lisäksi Finformista nimittäin saa huonekasveja ja leikkokukkia! Ihan mahtavaa. Torstaisin esimerkiksi saapuu kovasti himottuja eukalyptuksen ja magnolian oksia. Ole nopea, mikäli haluat omasi. ;)

porvoolaiset sisustuskaupat

Kotiinviemisiäkin saatiin. Kassista löytyi Johan Bülowin Love lakuja, Skandinavisk-kynttilä, sekä ihana ihana ihana, Susanna Hoikkalan suunnittelema Porvoo-juliste! En ole päässyt vielä kehyskaupoille, joten juliste odottaa putkessaan, mutta paikka sille jo on ja tulee varmasti näkymään vielä blogissa.

juliste porvoo

porvoo finform

Lämpimät kiitokset Jutalle mukavasta illasta! Varmasti nähdään vielä monta kertaa. Kauppaan jäi muutama juttu. ;)

Finform on todella kaivattu, raikas tuulahdus porvoolaiseen sisustustarjontaan. Menkää ihmeessä tutustumaan, sijaintikin on oivallinen, ihan bussiaseman nurkilla (Lundinkatu 7).

Finfromin Facebook-sivuista voit tykätä täällä ja Instagram-tili on täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...