perjantai 3. maaliskuuta 2017

Kuumejengi

Käheät terveiset täältä tunkkaisesta sairastuvasta. Ihan perusmeiningit siis tähän aikaan vuodesta suomalaisessa lapsiperheessä. Onneksi ei ollut juurikaan suunnitelmia viime viikkoiselle talvilomalle, se kun ei niin sanotusti mennyt ihan putkeen. Heti loman alkajaisiksi meidät yllätti epilepsiakohtaus kahdeksan kuukauden rauhaiselon jälkeen. Siitä toettua jatkettiin neljän seinän sisällä Viljon sairastuttua kunnon räkikseen kaikilla mausteilla. Parin päivän kuluttua kuumejengiin liittyi Onni. Ja nyt viime päivien aikana jouduttiin miehenkin kanssa taipumaan tautipöpöille. Olo on kuin jyrän alle jääneellä ja lähes kaksi viikkoa neljän seinän sisällä on tehnyt tehtävänsä. Päässä kasvava paine suhisee jo uhkaavasti korvissa.


sairastupa

Koti tuntuu vähintään yhtä tunkkaiselta kuin fyysinen olemus. Kumpikin kaipaisi raikastusta, sekä kämppä että sen emäntä. Olen tässä ehtinyt tuijotella näitä kellastuneita ja kissojen "rakastamia" tapetteja nyt jonkin tovin ja kaipaan selkeyttä ja valoa. Pelkistettyjä seiniä ja pintoja, valoa. Tyhjiä tasoja ja väljiä kaappeja. Sanoinko jo, että valoa? Kaipaan myös ulos, lenkille. Kaipaan rauhallisia kävelylenkkejä ja endorfiinit pölläyttäviä hikilenkkejä. Kaipaan salitreenin jälkeistä tärinää, kaipaan pehmeää joogaa ja venyttelyä. Kaipaan kevättä, linnunlaulua ja valkoisia pellavalakanoita. Kaipaan vihreitä silmuja puiden oksissa ja painavia kirjapinoja kannettuna kirjastosta. 

Kirjoihin olenkin onneksi viime päivinä saanut uppoutua ja se on ollut yksi niistä harvoista miellyttävistä asioista tässä möhnöttämisessä. Onneksi kaikki loppuu aikanaan, joten eiköhän tämäkin tauti selätetä lopulta.

Mukavaa viikonloppua ja leppoisaa lomaa lomalaisille! Pysykää terveinä!

pssst. ja flunssankin aikana päivittyy Instagram-tili ja viime aikoina olen innostunut erityisesti insta stories-videoista, otahan seurantaan, jos et vielä ole tehnyt niin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...