torstai 6. huhtikuuta 2017

Äiti evolvaa naamaa

Tämä Evolven kosteusvoide herätti hilpeyttä, kun näytin purkkia meidän perheen Pokemon Go -fanille. 

"Äiti evolvaa naamaa.", eli suomeksi: kehittää naamaa seuraavalle tasolle. 

"Mikä sust sit tulee?".

Jaa-a. Mikähän se olisi? Momster?

evolve luonnonkosmetiikka

Itse toivoisin tietysti, että se pyyhkisi kasvoilta muutaman vuoden. No vaikka kymmenen. Vaikka kuinka väitän olevani sinut ikäni kanssa, se ei tarkoita, että olisin sinut kaikkien iän tuomien muutosten kanssa. Miten oikeasti kaipaankaan sitä parikymppisen kimmoisaa ja napakkaa ihoa, johon sai uurteita vain ilmeilemällä. Nyt, 39 -vuotiaana uurteet ovat tulleet jäädäkseen ja lempiharrastukseni on kiristää peilin edessä ihoa taaksepäin ja haikailla sileämmän ihon perään. Ihohuokoset kasvavat jälkikasvun kanssa kilpaa. Silmäpussit näyttävät siltä, kuin silmien allakin olisi kulmakarvat. Poskipäät eivät enää erotu ja suupielet valuvat samassa linjassa hamsterin poskipussien kanssa. Ihan kuin siellä olisi enemmänkin kamaa jemmassa. Kohta varmaan haluavat kaupan kassalla kurkata poskiin käsilaukun lisäksi.

alaston totuus

No ihan niin hölmö en sentään ole, että kuvittelisin voiteiden ryppyjä poistavaan vaikutukseen. Sen sijaan haluan uskoa, että kunnollisella hoidolla ja erityisesti kosteutuksella voidaan ehkä hieman vaikuttaa uusien syntyyn. Minulla on erittäin ohut iho, joka valitettavasti rypistyy aika helposti. Varsinkin talvella huomaan, että mikä tahansa ohut fluidi ei enää riitä. Ja monet paksut rasvat taas tuntuvat vähän liiankin tymäköiltä. Mutta tämä Evolve. Tämä oli rakkautta ensi sipaisulla! Ihanan täyteläistä, hyvän tuoksuista, kosteuttavaa ja mikä parasta - imeytyy nopeasti, eikä jätä mitään ällöä kelmua ihon pintaan. Tästä voiteesta viehättyneenä uskaltauduin tilaamaan samasta sarjasta myös vaahtoavan putsarin ja miselliveden.

evolve tuotteet

Putsari on ihan huippu! Olen jonkin aikaa yrittänyt etsiä luonnonkosmetiikasta uutta pesuainetta kasvoille, sellaista, joka todellakin pesisi kasvoilta meikin, olematta turhan kuivattava. Tämä toimii ja se vaahtoaa tosi hyvin veden kanssa, joten on vieläpä riittoisaa. Misellivettä käytän kasvovetenä muun puhdistuksen jälkeen ja se on ollut mielestäni ihan fine. En osaa käyttää sitä itse meikinpuhdistukseen, joten sen putsaustehosta en osaa sanoa. Kaiken kaikkiaan iso peukku koko tuotesarjalle täältä!

meikittömät kasvot

Muutama sananen tämän postauksen kuvista. Mietin pitkään, että kehtaanko laittaa itsestäni meikitöntä kuvaa (jälkimmäisessä kuvassa vain ripsaria), kun usein meikatunkin kuvan julkaisu hirvittää. Että jospa pitäisin nämä huokoseni vain ruudun tällä puolella, itselläni? Ei kai kukaan järkevä nelikymppinen laita itsestään meikitöntä kasvokuvaa nettiin?

Mutta sitten ajattelin naistenlehtien voidemainoksia. Jopa niitä, joissa mallina on jo hieman enemmän elämää nähneet kasvot. Ja nekin mainokset ovat niin retusoituja ja photoshopattuja, että alkoi ihan ärsyttää. Ja sitten ajattelin olla rohkea. Niin rohkea, että valitsin sopivan kuvakulman ja valaistuksen. Väärä kuvakulma nimittäin paljastaa mm. ne roikkuvat ja veltot hamsterinposket. Väärä valo rypyt, juonteet, silmäpussit ja jättiläishuokoset. Otin sata kuvaa, joista hylkäsin 99. Mutta hei, en käsitellyt kuvia (jos valon ja kontrastin lisäämistä ei lasketa). Niin rohkea olin.

4 kommenttia:

 1. Uuh, kuulostaa liiankin tutulta. Lisäisin tähän vielä sen, että kahden lapsen kanssa valvotut yöt ja kaikenlainen säätäminen ja kiire ylipäänsä näkyvät naamasta. Ikävä kyllä en näe, että lähitulevaisuudessa olisi kamalasti mahdollisuutta pitkille kauneusunille ja rentoutumiselle.
  http://www.menolippumaalle.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, valvotut yöt... -_- Kyllä, kaikki tuo jättää ikävä kyllä jälkensä iholle. Jospa kaiken kiireen keskellä pystyisi kuitenkin ottamaan aikaa edes siihen päivittäiseen ihonhoitorutiiniin? Unohtamatta tietysti mm. ravinnon merkitystä. Tsemppiä kovasti, kyllä ne kauneusunet ja rentoutuminenkin siellä hamassa tulevaisuudessa pilkottavat. <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...