maanantai 22. toukokuuta 2017

Ekologinen kauneushoitola Porvoossa + ALE lukijoille!

Kaupallinen yhteistyö: Ecoskin Porvoo

Minulla on ollut ilo saada tutustua viime aikoina muutamiin porvoolaisiin yrittäjiin. Ecoskin kauneushoitolan aurinkoinen omistaja, Johanna, on yksi heistä. Kun Johanna otti yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä, en epäröinyt hetkeäkään. Olen itse hoitanut ihoani jo vuosia yksinomaan luonnonmukaisilla tuotteilla, joten ilomielin kirmailin Johannan hemmoteltavaksi hoitolaan, joka on nimensä mukaisesti erikoistunut luonnonmukaisiin hoitoihin ja hierontoihin.

kauneushoitola porvoo

Ecoskin on tunnelmallinen pieni hoitola, jossa asiakkaat kohdataan kiireettä, yksilöllisesti ja jossa hoidot suunnitellaan kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Itse pääsin nautiskelemaan kokonaisvaltaiseen kasvohoitoon, jossa todellakaan ei hoideta ainoastaan kasvojen ihoa, vaan rentoutumaan pääsivät myös jalat, hartiat, niska ja pää - oikeastaan ihan koko emäntä.

kauneushoitola

Hoito alkaa jaloista, jotka pyyhitään lämpimillä pyyhkeillä ja jalkapohjiin hierotaan asiakkaan toivoma öljy, useimmiten rentouttava tai virkistävä. Seuraavaksi siirrytään kasvoihin ja tehdään alkupuhdistus sekä ihoanalyysi. Ihoanalyysin perusteella Johanna määrittelee millainen kasvohoito asiakkaalle tehdään. Aikaa varatessa voit valita minkä tahansa hoidon, jonka Johanna ammattilaisena sitten räätälöi asiakkaan ihon tarpeen mukaan.

luomuhoitola

Ihoanalyysin jälkeen iho kuoritaan kuorinnalla, joka vaikuttaa sekä kemiallisesti että mekaanisesti. Kemiallisessa kuorinnassa on hedelmä- ja hydroksihappoja, jotka kuorivat ihoa syvältä mutta hellävaraisesti. Iho lämmitetään hyöryllä ja mekaaninen puhdistus tehdään käsin. Perusteellisesti puhdistettu iho on paljon vastaanottavaisempi seerumeille ja naamioille.

ekohoitola porvoo

Tämän jälkeen iho tehokosteutetaan: iholle levitetään ravitsevaa tyrni-kasvovettä ja tyrni-seerumia, jonka päälle vielä tyrninaamio. Naamion joukkoon sekoitetaan kaurauutetta rauhoittamaan, sekä hyaluronihappoa tehokosteuttamaan ihoa. Tässä kohtaa ajattelin tyytyväisenä, että onpa mainiota, että ihohuokoseni ovat iän myötä hieman kasvaneet - jospa hyaluronihapot menivät paremmin perille ihon syvyyksiin suuremmista huokosista. Ihan loogista!

Naamion jälkeen kasvoille tehdään paineluhieronta, joka on erinomainen herkälle ja ikääntyvälle iholle: hieronta imeyttää seerumit ja naamiot jopa 3-4 syvemmälle ihoon. Lisäksi paineluhieronta vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja napakoittaa ihoa. Kasvojen hieronnan jälkeen niska ja hartiat saavat shiatsuhieronnan, sekä 10 yrtin öljyhieronnan. Hieronnassa käytetään kuumia kiviä, joiden avulla lämpö vaikuttaa syvälle lihakseen ja näin lihas rentoutuu paremmin ja jumit aukeavat. Taivaallista! Olo oli suorastaan euforinen. Hoidon loppuun tulee vielä päähieronta, ennen kasvoille levitettäviä seerumeita ja voiteita. Itse sain vielä jalkahieronnan paikalla olleelta harjoittelijalta.

ecoskin johanna

Hoidon aikana ja sen loputtua oli sellainen olo kuin keho olisi hieman leijunut hoitotuolin päällä. Olisin halunnut jäädä nukkumaan siihen paikkaan. Myös talven näivettämä iho otti hoidon yhtä kiitollisena vastaan kuin mielikin. Olo oli todellakin, ihan kirjaimellisesti, kokonaisvaltaisen rentoutunut. Ihokin tuntui jotenkin heleämmältä ja napakammalta. Puhtaan ihon ja rentoutuneen mielen lisäksi Johannalta saa aina mukaansa myös juuri sinun ihollesi sopivat hoito-ohjeet.

luonnonkosmetiikka

Hoitolasta voi ostaa myös mm. kotimaista EkoPharma ammattikosmetiikkaa - samoja tuotteita, joita Johanna käyttää hoidoissaan. Sain itse testiin näitä laadukkaita tuotteita, mutta kirjoittelen niistä toiste lisää, kunhan olen ehtinyt vähän kauemmin niitä käyttää. Nyt kahden viikon tutustumisen perusteella vaikuttaa kyllä erittäin lupaavalta.

ekohoitola porvoossa

Ihana Johanna toivottaa kaikki tervetulleiksi hoitolaansa ja tarjoaa nyt blogini lukijoille 10% alennuksen kaikista hoidoistaan, joten muista mainita Onnistain aikaa varatessasi!

Ecoskin hoitola sijaitsee Porvoossa Runeberginkadulla, ekologisessa hyvän olon talossa, Fredrikan lähteen 2. kerroksessa.

Runeberginkatu 18
06100 PORVOO

Puh. 040 763 3697
Ecoskinporvoo@gmail.com

Ecoskinin löydät myös Facebookista ja Instagramista

(Pssst. Johanna järjestää aika ajoin hoitolallaan shoppailutunteja, jolloin voit mennä paikan päälle tutustumaan tuotteisiin ja kysymään Johannalta vinkkejä. Myynnissä EkoPharman lisäksi myös muita luonnonkosmetiikan tuotteita aina ihonhoitotuotteista dödöihin ja meikkeihin! Ilmoittelua kannattaa seurata esim. Facebookin puolella, seuraava shoppailutunti on jo nyt helatorstaina klo: 11.30 - 12.45) 

porvoo

Kiitos vielä Johanna ihanasta hoidosta! Tämä oli erinomainen muistutus itselleni siitä, että hyvästä kotihoidosta huolimatta ihoa (ja mieltä!) kannattaa käydä välillä hoidattamassa ammattilaisella. Tästä onkin hyvä jatkaa 40 v. -juhlavuoden viettoa, sillä tämä vuosi on pyhitetty hyvinvoinnille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...