torstai 11. toukokuuta 2017

Facebookin profiilikuvat 2007 - 2017

Rimpuileva mamma tuolta Suomen hanur... siis, Suomen Turusta, heitti kutkuttavan haasteen ilmoille. Paljasta Facebookin profiilikuvasi kymmenen vuoden ajalta! Tosiaan, kymmenen vuottahan siitä on, kun itsekin tuli rekisteröityä tuohon maailmaa mullistaneeseen palveluun. Aika monta noloa kuvaa on tullut jaettua vuosien aikana omalla seinällä ja kansioissa. Ja aika monta vielä nolompaa kuvaa on tullut myös poistettua.. Itse asiassa tosi monta kuvaa on tullut poistettua juurikin tuolta profiilikuvakansiosta. Mutta hätä ei ole tämän näköinen. Muistan vuosien varrelta useammankin kuvan, joita olen profiilissani vilautellut ja kyllähän ne ovat tallessa koneen tiedostoissa. Tässä siis oma nostalgisuuspläjäykseni somevuosieni varrelta!

2007
Rekisteröidyin Facebookiin, Onni syntyi. Kuvassa mulla on uunituoreet hiustenpidennykset ja melkein uudet rillit! Juu, ei näyttänyt olevan ryppyjä otsalla vielä kymmenen vuotta sitten.


2008
Tässä ollaan jo ihan ammattilaisia. Ensimmäinen järjestelmäkamera hankittu ja kaikki. Huomaa kyllä kuvan laadusta, että panostettu on.


2009
No se häävuosi. Tämä oli yksi lemppareistani monista hääkuvista ja päätyi jossain vaiheessa myös profiilikuvaksi. Siinä pötkötellään Uunisaaren kallioilla ja ollaan niin rouvaa että! Kuvan otti taitava kuvaajamme Tuomas Heinonen.


2010
Tässä ollaan oltu juhlimassa häitä Pohjanmaalla. Tokihan nämä äärettömän harvinaiset tälläytymiskuvat on pitänyt laittaa julki. Ja eikös ihmiset yleensä valkkaa profiilikuvikseen just niitä onnistuneimpia?


2011
Facebookissa kuuluu myös esitellä lasten saavutuksia. Löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun laitoin lapsen taiteileman kuvan minusta profiilikuvaksi vuonna 2011. Anatomian kirjaa on luettu iltasatuna.


2012
"Ja eikös ihmiset yleensä valkkaa profiilikuvikseen just niitä onnistuneimpia?". Ei. Unohtakaa se. Tässä kuvassa odotan viimeisilläni Viljoa. Sanotaan nyt vaikka näin, että ne hormonit..


2013
Siis HÄH? Mikä? Vuosi 2013..? Ei MITÄÄN muistikuvaa. Mutta kuvien perusteella sellainenkin on ollut. On jopa hymyilty. Viljon ilme on just sellainen, että hähää, ettepä tiedäkään miten kovaa huusin viime yönä!


2014
Pientä pintaremonttia. Piti keittiössä vähän fiksata paikkoja, niin lähti koko lattia. Hups. Sattuuhan sitä.


2015
Siinä hän on sitonut kutrit palmikolle, ostanut uudet silmälasit ja meikannut.


2016
Tässä ollaan juhlimassa siskon uutta jälkikasvua ja ristiäisiä. Perus-huonolaatuinen kännykkäräpsy, mutta onnellinen perhetapahtuma.


2017
Onks tukka hyvin? Näkyyks helmet? Rypyt on ainakin alkaneet näkyä ja kuvaan on sommiteltu myös kissojen hiekkalaatikko. Tämä on profiilikuvana tälläkin hetkellä. Smile!


Pistähän osallistuen tähän hauskaan haasteeseen ja merkkaa hashtagilla #profiilikuvahaaste

Mä lähdenkin tästä surffailemaan kodinkoneliikkeiden sivuille, sillä meidän pyykkikone taisi just siirtyä vehreämmille niityille linkoamaan, joten hyviä pyykkikonevinkkejä saa antaa!

8 kommenttia:

 1. Tämä oli kyllä ihan huippu haaste, monet naurut on saatu. Mutta sinä olet kyllä parantunut jos näin saa sanoa (myös kuvien laatu ;) ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eikö! Hauska katsoa miten ihmiset on muuttuneet kymmenen vuoden aikana! :D
   Ja kiitos! :D

   Poista
 2. Oot kyl ollu ihanan babyface ja kuten edellinenkin totesi, niin vuodet eivät ole kyllä tehneet huonoa vaan päinvastoin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuvakavalkadi! <3 Mutta sitä en tajua, ettet ole vanhentunut ollenkaan 10 vuodessa. Ettet vaan olisi napannut näitä edelliseltä 10 kuukaudelta..? Järjettömän kadehdittavaa, upea olet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö! Olen vanhentunut! Kuvakulmat ja valaistus, you know... :D Mutta kiitos kuitenkin. Ja itse olet upea, tuollainen puutarhakeiju! <3

   Poista
 4. Siis juu. Sä et oo vanhentunut yhtään...
  Itsellä oli itku päästä kun kaivoin kuvan vuodelta 2007... oltiinpas sitä nuori... ja kevyt... :-0
  Ja arvaas mitä. Meidänkin pyykkikone teki just laupeuden. LG meille tuli. Kauaa ei asiaa kyllä pohdittu kun kone oli saatava h e t i....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, höps Amy! Kyllä mä olen vanhentunut, ehkä se ei täysin totuudenmukaisesti tule esiin noista kuvista. :D

   Ugh, just viikonloppuna oltiin reissussa ja nyt kotona pesukoneen tutkailu, että mikä siinä on vialla. Katsotaan päästäänkö konekaupoille vai saadaanko vanhus elvytettyä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...